• Kouluttajat

  Sari Leukkunen, Vastaava kouluttaja Etelä-Suomi ja Oberösterreich, Itävalta

   

  Olen kotoisin Kouvolasta, Itä-Suomesta ja toisena kotimaanani jo 17vuoden ajan ollut Itävalta.  Tämänhetkiset kotikuntani ovat St.Johann im Pongau, Salzburgin maakunta, Itävalta ja Ruhpolding, Bayern, Etelä- Saksa.

   

  Vasta ulkomaille muuton jälkeen tunsin olevani oikeasti suomalainen ja nyt koen itseni maailmankansalaiseksi. Siellä on hyvä olla, missä sydän hymyilee.

   

  Lääketieteelliseltä peruskoulutukseltani olen fysioterapeutti. Lisäksi minulla on craniosacraali-terapian- koulutus, Anpimomai®-terapeutti vuodesta 2005 ja vuodesta 2014 olen Anpimomai®-terapian kouluttaja.

   

  Opetuskokemusta minulla 22vuoden ajalta eri aloilta. Olen toiminut mm. nuoriso-ohjaajana urheilusukelluksessa, laskettelun- ja lumilautailunopettajana, aerobic- ja fitness-ohjaajana, ryhmäohjaajana fysioterapeutin työssä sekä fysioterapeuttiharjoittelijoiden kouluttajana sairaalassa.

   

  Anpimomai®-terapia on minulle elämäntapa ja henkinen voimavara.  Energian vuorovaikutus on aina läsnä ihmisten välisessä kanssakäymisessä.  Anpimomai®n myötä oppimani harjoitukset ovat ohjanneet henkistä kehitystäni ihmisenä ja se on tuntemistani terapiamuodoista monipuolisin ja kokonaisvaltaisin. Innostus ja luottamus ovat vuosien saatossa vain vahvistuneet, yllätyn ja iloitsen itsekin aina uudestaan hoidon tehokkaasta vaikutuksesta ja tuloksista!

   

  Tavoitteeni kouluttajana on kehittyä ja kasvaa ihmisenä jokaisen uuden oppilaan myötä. Anpimomai®-terapian tuonti Suomeen on uusi haastava mahdollisuus kehittyä kouluttajana, saadessani nyt opettaa äidinkielelläni.

   

  Kouluttaja-tiimiimme kuuluvat

  Wolfgang Schröder, Anpimomai®-terapian kehittäjä ja koulutusinstituutin perustaja, Ruhpolding, Bayern, Etelä-Saksa www.anpimomai-ausbildung.de

   

  Benedict Schröder, koulutusinstituutin johtaja, Bayern, Etelä- Saksa; www.benedict-schroeder.de

   

  Carmen Hettegger, vastaava kouluttaja Salzburg, Itävalta; www.anpimomai.at

   

  Michael Roos, Anpimomai®-kouluttaja, Graz, Itävalta; www.therramiro.de